Bugun...



Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm

Batman Valisi Ekrem Canalp, yerinden iletişim yerinden çözüm şiarıyla ilimizin 293 köyün tamamını ziyaret ederek, vatandaşlarımızdan sorun ve talepleri yerinde dinledi.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2024 06:03

Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm

Batman Valisi Ekrem Canalp, yerinden iletişim yerinden çözüm şiarıyla ilimizin 293 köyün tamamını ziyaret ederek, vatandaşlarımızdan sorun ve talepleri yerinde dinledi. 


Ziyaretler sırasında köy muhtarlarından ve vatandaşlarımızdan alınan sorun ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgi kurum yöneticilerine talimat veren BatmanValisi, köy ziyaretlerinin ikinci turunda vatandaşlarımızla bir araya gelerek, yerine getirilen talep ve sorunlara ilişkin istişarelerde bulundu.   


Bu kapsamda Beşiri ilçemize bağlı; Bahçeli, Esence, Tekağaç, Durucak, Beyçayırı, Eskihamur, Dayılar, Otluca, Bilek, Kuşçukuru, İnpınar ve Doğankavak köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve sakinleriyle bir araya geldi. 


Köy ziyaretleri sırasında Vali; Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cafer Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Genel Meclis üyeleri ile ilçe kurum müdürleri eşlik etti. 


Köylerin Taleplerine İlişkin Yürütülen Çalışmalar
Bahçeli Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 28.06 2022 tarihinde Beşiri – Bahçeli köyünü ziyaret gerçekleştirmiş; bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin Bahçeli – Yazyurdu mezrası Karaoğlak arası 1.5 km asfalt yapılması, yol çizgisi talebi ve köy yolu sıcak asfalt onarım çalışması talebi olmuştur. 


Taleplere istinaden;
Köylülerimizin asfalt talebi 2022 İl özel idare programı kapsamında karşılanmıştır.
Yol çizgileri talebi 2025 yılında planlamaya alınacaktır.  Asfalt onarım talebi 2022 yılında karşılanmıştır.


   Esence Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12 2023 tarihinde Beşiri – Esence köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin mezarlık yolu parke taşı yapımı, köy içi parke taşı yapımı, okul etrafına duvar yapılması ve taziye evi için maddi destek talepleri olmuştur.  


Taleplere istinaden;
2024 Yılı KÖYDES yatırım programı kapsamında 5.000 m2 parke taşı ihalesi yapılmış olup yüklenici firmaya yer teslimi yapılmış ve iş devam etmektedir. 


Köyde bulunan 2 adet mezarlığa ait yol ise İl Özel İdare yatırım programı kapsamında değerlendirilecektir. 
Okul etrafına duvar yapılması talebine istinaden İl Özel İdaresi Teknik personelleri tarafından gerekli incelemeler yapılmakta olup, projelendirme işlemi gerekli ödenek sağlandıktan sonra yapılacaktır.  Maddi talep isteği İl Özel İdaresince karşılanmıştır.

 

Tekağaç Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12 2023 tarihinde Beşiri – Tekağaç köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin köy içi parke taşı yapımı talebi olmuştur. Köy içi ilave parke taşı 2024 yılı İl Özel İdare yatırım programına teklif edilmiştir.


Durucak Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 28.06.2022 tarihinde Beşiri – Durucak köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin ayaklı deponun onarımı ve boyanması ve içme suyu kuyusu için boru talepleri olmuştur. Her iki talep de İl Özel İdaresi 2022 programı kapsamına dahil edilip karşılanmıştır.


Beyçayırı Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12.2023 tarihinde Beşiri – Beyçayırı köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin 1km'lik karayolları sorumluluğundaki yolun genişletilmesi, parke taşı, halı saha, arazi yolları açılması ve köy tuvaletlerinin iyileştirilmesi için maddi destek talepleri olmuştur.


Yol genişletilmesi talebine istinaden Beyçayırı muhtarının vermiş olduğu talep dilekçesi gereği yapılmak üzere kaymakamlık makamının 08.01.2024 tarihli ve 6191 sayılı yazısı ile Karayolları 97. Şube Şefliğine gönderilmiştir. Şube şefliği tarafından Beyçayırı il yolunun genişletme talebi Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğümüze iletilmiştir. Ödenekler çerçevesinde gerekli değerlendirme yapılacağı belirtilmiştir.


Köy İçi ilave Parke taşı 2025 yılı KÖYDES- İl Özel İdare yatırım programı dahilinde değerlendirilecektir. 
Köylerimize halı saha yapma işi Spor Toto Başkanlığı ile yapılacak protokol çerçevesinde yapılabilecektir.
 Arazi yolları 2024 yılında İlçe Özel İdare Şantiyesi programı kapsamında yapılarak, talep karşılanmıştır. 
Beşiri Köylere Hizmet Götürme Birliğince Beyçayırı köyü cami ve taziyeevi tuvaletlerinin onarımı için 74.407,50 TL tutarında inşaat malzemesi (500 torba çimento) yardımı yapılmıştır.


Eskihamur Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12.2023 tarihinde Beşiri – Eskihamur köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin ilave parke taşı, çocuk oyun grubu kurulması, selden zarar gören köprülerde onarım, köy ilkokulunda yeni bina yapılması, köy içi kanalizasyon onarımı, Bayramlı mezrasında mezarlık yolu yapılması, Satar (Meşelik) mezrası sondaj, İslam mezrası taziye evi plastik sandalye ve Nejan mezrası yolunda bir noktada yol genişletme çalışması talepleri olmuştur.


Taleplere istinaden;
 İlave parke taşı talebi (mezralarda) 2023 yılı KÖYDES Yol Programı dahilinde 8.000 m2 parke taşı yapılarak karşılanmıştır. Eskihamur köyüne bağlı mezralarda parke taşı ihtiyaç envanteri çıkartılacak olup ihtiyaç durumuna göre Eskihamur mezralarında parke taşı yapılması 2025 yılı İl Özel İdare yatırım programına teklif edilecektir. 


Çocuk oyun grubu altyapısı hazırlanmakta olup bu ay içerisinde teslim edilecektir.
Selden zarar gören köprüler ile ilgili menfezlerin teknik incelemesi yapılmış ve 2025 yılı KÖYDES veya Özel İdare yatırım programına teklif edilecektir. 


Köy ilkokulunda yeni bina yapılması talebi 2024-2026 yılı taslak yatırım programına alınmıştır. 
Köy içi kanalizasyon hattın bir kısmı dere yatağından çıkarıldı. Geri kalan kısmı ise derin kazılarak hattın tamamına set yapıldı ve sorun tamamen çözüldü. Büz döşemeye gerek kalmadı.


Bayramlı mezrasında mezarlık yolunda Beşiri Kaymakamlığı Yol Ulaşım Şantiye makineleri ile Stabilize yapılmıştır


Satar(meşelik)mezrası sondaj talebine istinaden, Mezrada su sondaj kuyusu açılmış olup, 2 Lt/Sn su elde edilmiştir.


İslam mezrası taziye evi plastik sandalye talebi İl Özel İdaresince karşılanmıştır. Nejan mezrası yolunda bir noktada yol genişletme çalışması tamamlanmıştır.


Dayılar Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12.2023 tarihinde Beşiri – Dayılar köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin; yeni sondaj, kanalizasyon, parke taşı, çöp kovası ve köy camisine yardım talepleri olmuştur. 


Yeni içme suyu deposu ve ilave içme suyu şebekesi 2024 yılı İl Özel İdare yatırım programında değerlendirilmiş olup ödenek durumuna göre 2025 yılı yatırım programına teklif edilecektir.


Kanalizasyon tesisi 2024 yılı İl Özel İdare yatırım programında değerlendirilmiş olup ödenek durumuna göre 2025 yılı yatırım programına teklif edilecektir.


Köyün alt yapısı parke taşına uygun olmadığından kanalizasyon şebekesi yapıldıktan sonra Parke taşı yatırım programına değerlendirilecektir. Çöp Konteyner talebi karşılanmıştır. Köy camisine maddi yardım talebi Beşeri Kaymakamlığınca karşılanmıştır.


Otluca Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12.2023 tarihinde Beşiri – Otluca köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin; Yukarı Kursi mezrası kilitli parke taşı,


Otluca köyü ile Bilek köyü Remikan mezrası arasındaki 2.5 km'lik yolda bakım yapılmalı (bsk asfalt), Yukarı Kursi mezarlık yolunda stabilize yapılması, Yukarı Kursi cami çevresinde parke taşı ihtiyacı talepleri olmuştur. 


Yukarı Kursi mezrası kilitli parke taşı talebine istinaden İl Özel İdaresi teknik personellerince gerekli incelemeler yapılmış ve bütçe durumuna göre 20245 yılı KÖYDES veya İl Özel İdare yatırım programına alınacaktır.


Otluca Köyü ile Bilek Köyü Remikan mezrası arası talep edilen ikinici derece yolda, İlçe Özel İdare Şantiyesi araçları reglaj ve stabilize çalışması yapılmıştır.


Yukarı Kursi mezarlık yolunda stabilize yapılması talebi İlçe Özel İdare Şantiye programı kapsamında karşılanmıştır. Yukarı Kursi Mezrası Camii çevresi 2025 yılı yatırım programı dahilinde değerlendirilecektir.

 

Bilek Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12.2023 tarihinde Beşiri – Bilek köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin; köy içi kanalizasyon şebekesi yapılması, köy içi kilitli parke taşı yapılması, okul yolunda menfez yapılması, Bilek – Uğurca arası yol onarım çalışması, köy taziye evi için maddi destek, Ramikan mezrasında ikinci derece yol stabilize bakımı, Mezarlık yolu stabilize malzeme ve trafo gücünün artırılması talepleri olmuştur. 


Kanalizasyon tesisi 2024 yılı İl Özel İdare yatırım programında değerlendirilmiş olup ödenek durumuna göre 2025 yılı yatırım programına teklif edilecektir.


Köyün alt yapısı parke taşına uygun olmadığından kanalizasyon şebekesi yapıldıktan sonra parke taşı yatırım programına alınacaktır.


Okul yolunda menfez yapılması talebi; Beşiri Kaymakamlığı Şantiye Şefliğince menfez yapılana kadar 800 lük beton büz ile geçiş verilmiş, yollun stabilizesi yapılmış yol aktif olarak kullanıma açılmıştır. ödenek durumun göre menfez inşaatı 2025 yılı programına teklif edilecektir.


Bilek – Uğurca arası yol onarım çalışması 2024 yılı asfalt yama programına alınmış ve talep karşılanacaktır.
Köylere Hizmet Götürme Birliğince 100.000,00 TL tutarında sedir alımı yapılarak köy taziye evine teslimatları yapılmıştır.


Ramikan mezrasında ikinci derece yol stabilize bakımı talebi İlçe Özel İdare Şantiye programı kapsamında talep karşılanmıştır.


Mezarlık yolu stabilize malzeme ihtiyacı talebi İlçe Özel İdare Şantiye programı kapsamında karşılanmıştır
Dicle EDAŞ teknik personellerince köyde yapılan inceleme sonucunda köyde 2 adet trafonun bulunduğu ve trafoların abonelere yeteri kadar gücü sağladığı tespit edilmiş olup, aşırı yüklenmeye bağlı kış aylarında sorun yaşandığı tespiti yapılmıştır.

 

Kuşçukuru Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12.2023 tarihinde Beşiri – Kuşçukuru köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin Ekinciler mezrası parke taşı, Mezelkan mezrası Cami onarımı için maddi destek ve köyün eski Cazibeli su kaynağı için 1.500 metre bolu talepleri olmuştur. 


Mezra içi ulaşım yolu BSK asfalt olup, yeni yapılan evler için 2025 yılı yatırım programına teklif edilecektir.
Mezelkan Cami onarım talebi İl Özel İdaresince karşılanmıştır. Su kaynağı için boru talebi İl Özel İdaresince karşılanmıştır.


İnpınar Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12.2023 tarihinde Beşiri – İnpınar köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin parke taşı, Kanalizasyon, Alıçlı mezrası kanalizasyon, mezarlık yolu parke taşı, parke taşı döşenirken taziye evine öncelik verilmesi, Alıçlı mezrası su depose ve şebeke onarımı, Kıradağına çıkan yolda stabilize bakım yapılması ve içme suyu depose bakım talepleri olmuştur.


Taleplere istinaden;
İnpınar köyünde İl Özel İdare Programı kapsamında 2023 yılında 1. etabı 2.500 m2 parke taşı yapılmış ve 2. etabı ise 2.000 m2 parke taşı çalışması tamamlanmış olup ihtiyaç duyulan 1.500 m2 parke taşı 2025 yılı KÖYDES veya Özel İdare programı dahilinde değerlendirilecektir.


Kanalizasyon Tesisi 2024 yılı İl Özel İdare yatırım programında değerlendirilmiş olup ödenek durumuna göre 2025 yılı yatırım programına teklif edilecektir.


Alıçlı mezrası kanalizasyon Tesisi 2024 yılı İl Özel İdare yatırım programında değerlendirilmiş olup ödenek durumuna göre 2025 yılı yatırım programına teklif edilecektir.


Mezarlık yolu parke taşı talebi bütçe imkanları dahilinde 2025 yılı KÖYDES veya Özel İdare programına teklif edilecektir.


İnpınar Köyü Alıçlı mezrası köy içi alt yapısı parke taşına uygun olmadığından kanalizasyon şebekesi yapıldıktan sonra parke taşı programına alınacak ve taziye evi öncelikli yapılacaktır.


2024 Yılı KÖYDES yatırım programı kapsamında Alıçlı mezrası içme suyu deposu ile ilave içme suyu tesisi yapılmıştır. Kıradağına çıkan yolda stabilize bakım yapılması tamamlanmıştır.


2024 Yılı KÖYDES yatırım programı kapsamında İnpınar Köyü Alıçlı mezrası içme suyu şebekesi ve içme suyu deposu yapım işi tamamlandı.

 

Doğankavak Köyü
Batman Valisi Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet 21.12.2023 tarihinde Beşiri – Doğankavak köyünü ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaret sırasında köy sakinlerinin Doğankavak – Bilek arasındaki yolun onarımı, Doğankavak Yaylıca köyü yolunda stabilize çalışması, parke taşı, İlkokul-ortaokul için kalorifer, dikiş-nakış kursu, toplulaştırma yapılması, köy yolundaki menfezlerin genişletilmesi ve ilave kanalizasyon talepleri olmuştur.


Taleplere istinaden;
Doğankavak – Bilek arası yolun onarımı talebi İlçe Özel İdare Şantiye programı kapsamında karşılanmıştır.
Doğankavak – Yaylıca köyü yolunda stabilize çalışması talebi İlçe Özel İdare Şantiye programı kapsamında karşılanmıştır.


Beşiri Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihalesi yapılan Doğankavak köyü köy içi 5.400 m2 ilave parke taşı yapılmıştır. Köy yerleşim yeri içinde alt yapısı uygun olan cadde ve sokaklar tamamlanmıştır.


Müdürlüğümüz teknik elemanları tarafından Beşiri Doğankavak ilkokulu ve ortaokuluna kalorifer sistemi kurulmuştur.


Dikiş Nakış talebi: Beşiri Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iş ve işlemleri yürütülmektedir.
İl Özel İdaresi Bölge Müdürlüğü ile yaptığı yazışmalarda, Doğankavak Köyünde bugüne kadar yapılan Arazi Toplulaştırma işlemi olmayıp uygulama alanında yer almadığı. Uygulama alanı olmayan bölgelerde çalışma yetkilerinin bulunmadığı. Bu bölgede ilerleyen dönemlerde etüt çalışması yapılacağı belirtilmiştir.


Teknik personellerce yol güzergahındaki 4 adet menfez incelenmiş olup bütçe durumuna göre 2025 yılı yatırım programına alınacaktır.


Ek kanalizasyon şebekesi 2024 yılı İl Özel İdare yatırım programında değerlendirilmiş olup ödenek durumuna göre 2025 yılı yatırım programına teklif edilecektir.

 

 




Bu haber 67 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 7 6 0 1 23 8 19 +15
2 Fenerbahçe 7 5 1 1 16 5 16 +11
3 Beşiktaş 6 5 0 1 14 4 16 +10
4 Samsunspor 7 5 2 0 11 6 15 +5
5 Başakşehir FK 6 4 1 1 13 8 13 +5
6 Eyüpspor 7 3 1 3 12 8 12 +4
7 Göztepe 6 2 1 3 11 7 9 +4
8 Bodrum FK 7 3 4 0 8 10 9 -2
9 Alanyaspor 7 2 2 3 7 9 9 -2
10 Trabzonspor 6 1 0 5 6 5 8 +1
11 Konyaspor 7 2 3 2 8 10 8 -2
12 Sivasspor 7 2 3 2 6 8 8 -2
13 Antalyaspor 7 2 3 2 9 14 8 -5
14 Kasımpaşa 7 1 2 4 9 11 7 -2
15 Gaziantep FK 6 1 4 1 6 10 4 -4
16 Çaykur Rizespor 7 1 5 1 3 15 4 -12
17 Kayserispor 6 0 3 3 5 12 3 -7
18 Hatayspor 6 0 4 2 4 10 2 -6
19 Adana Demirspor 7 0 6 1 6 17 1 -11
Takım O G M B A Y P AV
1 Ümraniyespor 7 4 2 1 15 11 13 +4
2 Kocaelispor 7 4 2 1 8 7 13 +1
3 İstanbulspor 7 4 2 1 11 5 13 +6
4 Keçiörengücü 7 3 1 3 8 5 12 +3
5 Erzurumspor FK 7 4 3 0 10 6 12 +4
6 Amed SK 7 3 1 3 9 4 12 +5
7 Fatih Karagümrük 7 3 1 3 11 9 12 +2
8 Manisa FK 7 3 2 2 13 9 11 +4
9 Bandırmaspor 7 3 2 2 9 7 11 +2
10 Gençlerbirliği 7 3 2 2 6 5 11 +1
11 Iğdır FK 7 3 3 1 11 7 10 +4
12 Pendikspor 7 3 4 0 10 13 9 -3
13 MKE Ankaragücü 7 3 4 0 8 9 9 -1
14 Boluspor 7 2 2 3 8 7 9 +1
15 Esenler Erokspor 7 3 4 0 11 10 9 +1
16 Çorum FK 7 2 2 3 9 8 9 +1
17 Şanlıurfaspor 7 2 4 1 7 13 7 -6
18 Sakaryaspor 7 1 2 4 8 9 7 -1
19 Adanaspor 7 1 4 2 9 19 5 -10
20 Yeni Malatyaspor 7 0 7 0 4 22 3 -18
Takım O G M B A Y P AV
1 GMG Kastamonuspor 5 4 0 1 10 5 13 +5
2 Sarıyer 5 3 0 2 8 1 11 +7
3 Altınordu 5 3 0 2 8 3 11 +5
4 Adana 1954 Futbol Kulübü 5 3 1 1 9 3 10 +6
5 24Erzincanspor 5 3 1 1 7 3 10 +4
6 Beykoz Anadolu 5 3 1 1 6 4 10 +2
7 Batman Petrolspor 5 3 2 0 5 3 9 +2
8 İskenderunspor A.Ş. 5 2 1 2 5 3 8 +2
9 İnegölspor 5 2 1 2 3 3 8 0
10 1461 Trabzon FK 5 2 2 1 5 5 7 0
11 Kepezspor FAŞ 5 1 2 2 7 3 5 +4
12 Altay 5 1 2 2 5 7 5 -2
13 Kırklarelispor 5 1 2 2 4 6 5 -2
14 Fethiyespor 5 1 3 1 7 11 4 -4
15 Karaköprü Belediyespor 5 0 3 2 4 8 2 -4
16 Isparta 32 Spor 5 0 3 2 3 9 2 -6
17 Sincan Belediyesi Ankaraspor 5 0 4 1 2 10 1 -8
18 Hes İlaç Afyonspor 5 0 4 1 3 14 1 -11
Takım O G M B A Y P AV
1 Bornova 1877 4 3 0 1 13 4 10 +9
2 Bursaspor 4 3 0 1 8 0 10 +8
3 Karşıyaka 4 3 0 1 8 0 10 +8
4 Silifke Belediye Spor 4 3 0 1 9 2 10 +7
5 Belediye Kütahyaspor 4 3 1 0 6 3 9 +3
6 Muş Spor Kulübü 4 2 0 2 3 1 8 +2
7 Düzcespor 4 2 1 1 6 2 7 +4
8 Kahramanmaraşspor 4 2 2 0 5 4 6 +1
9 Artvin Hopaspor 4 1 2 1 3 9 4 -6
10 Kırşehir Futbol SK 4 0 1 3 2 4 3 -2
11 23 Elazığ Futbol Kulübü 4 0 1 3 0 2 3 -2
12 Anadolu Üniversitesi 4 1 3 0 2 7 3 -5
13 Tokat Bld Plevnespor 4 0 2 2 2 6 2 -4
14 Ergene Velimeşe 4 0 3 1 1 7 1 -6
15 Bulvarspor 4 0 3 1 0 11 1 -11
16 Kuşadasıspor 4 0 4 0 2 8 0 -6
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/10/2024 Çaykur Rizespor vs Antalyaspor
 05/10/2024 Kasımpaşa vs Bodrum FK
 05/10/2024 Göztepe vs Sivasspor
 05/10/2024 Başakşehir FK vs Kayserispor
 05/10/2024 Hatayspor vs Trabzonspor
 06/10/2024 Konyaspor vs Eyüpspor
 06/10/2024 Adana Demirspor vs Samsunspor
 06/10/2024 Galatasaray vs Alanyaspor
 06/10/2024 Gaziantep FK vs Beşiktaş
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/10/2024 Çorum FK vs Iğdır FK
 04/10/2024 Erzurumspor FK vs Boluspor
 05/10/2024 Ümraniyespor vs Bandırmaspor
 05/10/2024 MKE Ankaragücü vs Adanaspor
 05/10/2024 Fatih Karagümrük vs Sakaryaspor
 05/10/2024 Şanlıurfaspor vs Yeni Malatyaspor
 06/10/2024 Keçiörengücü vs Pendikspor
 06/10/2024 Manisa FK vs Gençlerbirliği
 06/10/2024 Amed SK vs Esenler Erokspor
 06/10/2024 İstanbulspor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 05/10/2024 Beykoz Anadolu vs 1461 Trabzon FK
 05/10/2024 Kırklarelispor vs Afyonspor Kulübü
 05/10/2024 Batman Petrolspor vs Altay
 05/10/2024 Fethiyespor vs Karaköprü Belediyespor
 05/10/2024 24Erzincanspor vs Sarıyer
 06/10/2024 GMG Kastamonuspor vs Adana 01 Futbol Kulübü
 06/10/2024 Kepezspor FAŞ vs İskenderunspor A.Ş.
 06/10/2024 Sincan Belediyesi Ankaraspor vs Altınordu
 06/10/2024 Isparta 32 Spor vs İnegölspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 05/10/2024 Kahramanmaraşspor vs Belediye Kütahyaspor
 05/10/2024 Muş Spor Kulübü vs Kırşehir Futbol SK
 05/10/2024 Tokat Bld Plevnespor vs 23 Elazığ Futbol Kulübü
 05/10/2024 Anadolu Üniversitesi vs Bursaspor
 05/10/2024 Düzcespor vs Artvin Hopaspor
 05/10/2024 Silifke Belediye Spor vs Kuşadasıspor
 05/10/2024 Ergene Velimeşe vs Bulvarspor
 05/10/2024 Karşıyaka vs Bornova 1877
resmi ilanlar
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI